Запиши се за кастинг за Benediction Drag Race 2021

Коста Каракашян

Снимка: Benediction Drag Race / Facebook

Benediction Drag Race вече обяви и кастинга си за всички, които искат да се включат в надпреварата за следващата драг звезда на България! В новото видео на конкурса се срещаме с победителката и звезда на корицата на Out.bg Малина Янк и водещата Pina LaPutana, които отговарят на най-важните въпроси, включително "Как по дяволите да се запиша за кастинг?!" 

В новото зрелищно издание на конкурса, всички участнички ще трябва да преминат през кастинг от два кръга. В първи кръг те трябва да подготвят две снимки (цял ръст и портретна) и кратко видео, в което да отговорят на три ключови за конкурса въпроси:

  • Как бихте описали своята драг персона?
  • Какво е Вашето драг вдъхновение?
  • Зад какво послание и идея ще застанете, ако спечелите короната?

За участничките, които успешно преминат през кастинга, истинската работа тепърва предстои. Те ще имат възможността да се срещнат и да работят с екип от професионални коафьори, гримьори, стилисти, хореографи и специалисти по сценично поведение, за да подготвят своите изпълнения за големия финал.

Конкурсът се организира от Vault The Next Level и предстои да разкажем още и за звездното българско жури, което ще избере победителката на горещия конкурс.

Крайният срок за записване е 30 април. Очаквайте скоро и съветите на победителката от миналата година Avra Delano за кастинга и участието в конкурса.

Гледайте видеото, за да се запознаете с пълните условия и кандидатствайте тук:

Benediction Drag Race 2021 - Запиши се за кастинг

Стани част от Benediction Drag Race 2021 ???? Запиши се за кастинг сега и стани следващата Drag Queen на България ???? https://forms.gle/hbuMCEpdXztnoJMK9

Posted by Benediction Drag Race on Monday, March 8, 2021

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още