Заедно избираме песента на Виктория за Евровизия 2021

Андреа Драгов

Снимка: Виктория Георгиева / Entiendo

Виктория Георгиева, представителката на България за Евровизия 2021, разкри песните от първия си миниалбум a little dramatic. Той се очаква да излезе до края на месеца на диск и плоча, като междувременно екипът на певицата започна събиране на обратна връзка за песните от него, както и за парчето Ugly Cry, излязло през ноември 2020 г. Различното тази година е, че вместо потенциалните композиции да се обсъждат в затворени фокус групи, процесът е изнесен в откритото онлайн пространство и всеки е добре дошъл да изрази предпочитанията си.

За тази цел бе създадена специалната двуезична платформа Bulgaria2021.com, в която феновете на Виктория у нас и по света могат да изкажат мнението си относно опциите ѝ за тазгодишното издание на песенния конкурс. Изискването е да въведете имената си, имейл адреса си и държавата, от която пишете. До всяко клипче към дадената песен ще намерите информация за идеята зад композицията, както и имената на авторите ѝ. След като чуете съответната песен, ще можете да отбележите дали ви харесва, или не и защо.

Крайният срок за изпращане на отзиви е 1 март, така че имате точно една седмица да подадете попълнен формуляр. По-долу ще намерите предложенията на Виктория и екипа ѝ в последователността им на качване в официалния ѝ канал:

Междувременно ще ви представяме песните на нейната конкуренция, като за първите 5 можете да прочетете тук. Очаквайте скоро статия и за следващите.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини. Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още