Story.Me ни среща с вдъхновяващи международни лектори за културното многообразие в България

Коста Каракашян

Снимка: Fred Moon / Unsplash

Story.Me се завръща с ново събитие, което ще разгледа темата за това как личното израстване може да се превърне в израстване на общността.

Събитието е общ проект на Synergy Bulgaria, групата за чужденци в София Open Sofia и коуъркинг пространството Networking Premium. Трите организации събират сили, за да организират вечер на разказите за иновациите, приноса и подкрепата.

По време на събитието ще имаме възможност да се срещнем с трима представители на мултикултурното пространство в България, които са успели да създадат, развият и разширят международните общности около себе си, водени от мисията да помагат. Розалина Виденова, основател на First Driving School for Foreigners, Anastasiia Dehtiarova, съ-основател на Open Sofia и Clément Baulot-Suckov, френския коафьор, който живее в София със своя съпруг, са тримата вдъхновяващи лектори на това издание на Story.Me.

Те ще споделят опита си от живота в България и ще ни разкажат как с развитието на София се е развивала и тяхната работа.
Събитията Story.Мe са вечери за разказване на истории с участието на 3 различни лектори, които споделят лични истории, променящи живота им, във формат TED + сесия с въпроси и отговори. Всяко събитие се фокусира върху различна подтема от общата тема за личната трансформация.

Story.Me е на 16 юни от 19:30 в Networking Premium. Събитието е с предварителна регистрация тук. Повече подробности в Facebook събитието.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още