Срещата ни с ONE DANCE WEEK вече е през октомври

Вилиян Гешев

Снимки: ONE DANCE WEEK (TRANSVERSE ORIENTATION / Julian Mommert, ITMAHRAG / Francois Stemmer)

Тринадесетото издание на фестивала за съвременен танц ONE DANCE WEEK се измества през октомври месец заради епидемиологичната обстановка. Compagnie Olivier Dubois, Dimitris Papaioannou, Christos Papadopolous и Silvia Gribaudi са само част от имената, чиито танцови произведения предстои да видим между 9 и 24 октомври в Дом на културата "Борис Христов", гр. Пловдив.

Всички закупени билети важат автоматично без презаверка за новите дати на спектаклите както следва:

  • Билетите за спектакъла TRANSVERSE ORIENTATION на Dimitris Papaioannou, закупени за дата 3 септември 2020, важат автоматично за представянето на 9 октомври 2021.
  • Билетите за спектакъла TRANSVERSE ORIENTATION на Dimitris Papaioannouу, закупени за дата 4 септември 2020, важат автоматично за представянето на 10 октомври 2021.
  • Билетите за спектакъла TRANSVERSE ORIENTATION на Dimitris Papaioannou, закупени за дата 15 май 2021, важат автоматично за представянето на 11 октомври 2021.
  • Билетите за спектакъла TRANSVERSE ORIENTATION на Dimitris Papaioannou, закупени за дата 16 май 2021, важат автоматично за представянето на 12 октомври 2021.
  • Билетите за спектакъла Graces на Silvia Gribaudi важат автоматично за представянето на 24 октомври 2021.

Предстои информация за продажбата на билети за останалите спектакли от програмата!

Допълнителна информация за програмата следете на сайта на ONE DANCE WEEK.

Представянето на спектакъла TRANSVERSE ORIENTATION на Dimitris Papaioannou се реализира с подкрепата на Министерството на културата на Република България.

ONE DANCE WEEK 2021 е част от програма “Наследство” на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Представянето на спектаклите TRANSVERSE ORIENTATION, LARSEN C, ZEPPELIN BEND и VANISHING POINT в рамките на ONE DANCE WEEK 2021, както и специалният ФОКУС ГЪРЦИЯ, се реализират с подкрепата на ONASSIS STEGI, Атина. ONE DANCE WEEK благодари за подкрепата и на Френски Институт в България.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още