Спечели книжката "Мравин и планетата Гора" в конкурс за ЛГБТИ+ активизма в България

Снимка: Светлозар Димитров

И преди сме ви срещали със Светлозар Димитров, студент по политология и активен застъпник на правата на ЛГБТИ+ хората в България. Много се вълнуваме да споделим новата му вълнуваща инициатива, която цели да вдъхне и творческа и активистка енергия из цялата ни общност.

По случай рожденния си ден тази година Светлозар организира онлайн конкурс на тема "ЛГБТИ+ активизмът в България и неговото бъдеще".

Целта на конкурса е да всеки участник да рефлектира върху възможностите, които са открити пред общността ни и начините, по които можем да ги реализираме. Журито ще включва други активисти и правозащитници, които ще оценяват творбите напълно анонимно. 

Наградите са три копия на най-нашумялата книга в момента, а именно "Мравин и планетата Гора".

За конкурса, Светлозар призовава: "Можете да развихрите напълно Вашето въображение и да дадете всичко от себе си! Тези три книжки "Мравин и планетата Гора" нямат търпение да намерят своите собственици. Помогнете им!"

Създайте вашето видео/есе/творба по темата и я изпратете на мейла на Светлозар тук до 6-ти февруари. Победителите ще бъдат обявени на 10 февруари.

Успех на всички участници.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Прочетете още