Sona 2 Cruise е секс играчката, без която не мога

Снимки: LELO

От епизода ни за секс играчки през април миналата година се надявах някога да мога да напиша ревю за Sona 2 Cruise на LELO, да имам време и възможност да разкажа защо и колко обичам тази играчка. 18 месеца по-късно време все още няма, но благодарение на OUT.bg се появи възможност.

Докато тече пандемията мнозина променихме навиците си, наложи ни се да се затворим, да се изолираме, да намерим утеха в непознати за нас неща. Въпреки, че се сдобих със Sona 2 преди да започнат апокалиптистичните времена за всички, играчката се превърна в най-ценната ми придобивка. И колкото да ни учат Източни култури, че не бива да се привързваме към вещите си, че атачмънта, който можем да развием е нездравословен, Sona 2 или вендузата, както я наричам е навсякъде с мен. Във всяка стая. На работното ми бюро през деня. На дивана вечер. На нощното шкафче преди заспиване.

Sona 2 Cruise е всичко.

Тя дава всичко.

Тя е огразмите, които не познавах. Които не знаех, че съществуват.

Sona е това малко нещо, което ме оставя без дъх и към което неусетно се пристрастих.

И ме кара да се чувствам богиня.

Lelo Sona 2 Cruise масажен вибратор

Преди да се сдобия с нея, не предполагах че съществуват подобни играчки и бях абсолютен новак какво предлага пазара. Тъй като вече имах една играчка от LELO - класически вибратор Elise и ми харесваше качеството, реших че пак ще избера нещо тяхно без да рискувам с нови брандове. Колебаех се между нея и Ora 3, но Sona 2 Cruise обещаваше различно усещане.

Това е играчка, чийто отвор се поставя върху клитора. С помощта на вибрационни вълни стимулира не само външната му видима част, но буквално цялата тъкан и нервни окончания, които притежават както вулвата така и самият клитор.

Първото пробване на Sona не беше каквото очаквах. Не можех да си поема въздух и бях в абсолютен шок какво точно ми се случва. Сравнена с вибратора, който имах ми се стори и малко по-шумна за размерите си. Понякога след продължителна стимулация на клитора при мен се появява желание за уриниране, което не винаги е скуиртване. При Sona това се случи още на десетата секунда с първото пускане. Не бях сигурна дали ще я използвам отново след различното усещане.

Обичам да греша в първоначалната си преценка. Да съм променила на 180 градуса мнението си за нещо или някого. Дойде пандемията, затвориха ни, останах сама със себе си. Трябваше да намеря утеха и разнообразие в невероятните и нетипични нови повтарящи се дни и нощи. И така преоткрих Sona 2.

Lelo Sona 2 Cruise клиторален вибратор

Ползването ѝ стана ежедневен ритуал. Спрях да забелязвам шума й.

Научих се да я използвам без ръце във всякакви пози. Докато работя, докато съм на дивана, в леглото. Имаше периоди, в които изкарвах часове с нея, докато не ѝ падне батерията. Не помня друга такава наслада, съчетана с леснота на употреба и никаква работа от мен самата с друга от играчките ми. Да, харесвам си уанда, и вибраторите, но Sona 2 не изисква специална подготовка. Дори никаква. Стане ли 15:30 от работният ден си взимам заслужената доза следобедна почивка. Не познавах такива оргазми до преди Sona 2.

Секс играчката има три бутона, два за усилване/намаляване на силата на вибрационните вълни, с които засмуква, и трети за смяна на различните режими на засмукване. Последният го използвам само за да превключа от стандартния на още по-интензивният 6-ти. Почиства се както всички други играчки.

Sona 2 е луксозна секс играчка направена от висококачествен силикон, а златистият цвят на извивката за захващане я прави още по-специална и красива. Размерът ѝ позволява да бъде носена и в малка дамска чанта. Може би тук е момента да спомена и защо Sona 2 Cruise е за предпочитане пред класическата Sona на LELO. Cruise версията разполага с автоматично усилване на вибрациите, точно когато моторчето на играчката вече се е изтощил; Cruise увеличава с 20% силата на вибриране като буквално ви изстрелва в друго измерение. Лично за мен това е някакъв вид AI (изкуствен интелект). Без да я докосвам или държа, Sona 2 решава, че трябва да вдигне оборотите на вибрациите когато най-малко очаквам.

Lelo Sona 2 Cruise клиторален вибратор

Ако високите обороти на Sona не пречат партньорите ви, е чудесна за употреба и в несамостоятелни секс игри. За мен обаче тя е моето бижу, моят личен момент на интимност и игра. Препоръчвам я на абсолютни всички притежатели на вулви. Sona 2 трябва да се предлага върви с учебник по сексуално образование със слогана “научи се да обичаш себе си и тялото си”.

Не съм използвала други играчки от този тип засмукващи клитора, и не бих си позволила да сравнявам, мога само да кажа че Sona 2 е лукс, който ми дава множествени оргазми, редуващите се оргазми, по-плавни, по-интензивни, непрестанни.

Не искам да се връщам в офиса 4 дни в седмицата от октомври без да мога да взема със себе си Sona и да я ползвам, когато изпитам нужда от нея.

Мандарина е водещ и продуцент на "О да!" - подкаст за секс и не само. "O да!" е достъпен за слушане в Spotify.

Последвайте OUT.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още