София куиър форум се завръща с пърформанс и парти тази вечер

Коста Каракашян

Снимка: София куиър форум / Facebook

След заслужена ваканция, София куиър форум "История на преобличането" се завръща с втора част драг активности и представяне на още интервюта и фотоархиви. Досега форумът ни срещна отблизо с Елза Парини, Мис Бони, Дженифър Бенедикшън, Урсула и още много интересни артисти, близки до драг изкуството, а тази вечер събитията продължават и на живо.

Поводът, който ни събира тази вечер е Triptych II - събитие, което обединява пърформанси на студенти от School of Kindness, Æther Sofia и парти с Войн Де Войн и Жулиета Интергалактика в Tell Me.

За събитието те споделят: "Триптихът е колаж от разнородни гласове, чиито пътища се пресичат тук, в София, в рамките на School of Kindness. Тази щастлива среща ражда желанието за преплитане на наративи под формата на многопластов ритуал, в който гласовете се наслагват в една въображаема цялост, съществуваща под формата на вечно променящо се място, едновременно за и вътре в себе си."

Ще се запознаем с Анто Лопес Еспиноса от Мадрид и творбата „Имам намерението това да бъде акт на любов”, Анна Лунгуен от Париж, която тества границите на интимността и идентичността и, разбира се, Войн де Войн, който се стреми да формира колективен организъм и да изследва основните му качества.

След изпълненията вечерта ще продължи с музикален сет на Войн и Жулиета Интергалактика.

Triptych II е тази вечер от 21:00 в Tell Me. Повече информация тук

Последвайте ни в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още