София куиър форум вдига завесата на фейсконтрола в интервю с Кешишева

Коста Каракашян

Снимка: София куиър форум / Youtube

Поредицата видео интервюта на София куиър форум с популярни драг кралици и култови клубни персонажи продължават да ни радват и очароват. Лицето, с което ще се запознаем този път е Кешишева, фейсконтрол, клубна икона в незабравимите години на клуб "Спартакус" и неизменна част от антуража на някой от най-легендарните ни драг кралици. След интервютата с Мис БониЕлза Парини и Дженифър Бенедикшън, тази вечер ще добием една малко по-различна переспектива за клубовете на 90-те и професията фейсконтрол.

"След ерата „Спартакус”, през годините и до сега, Кешишева поема ролята на фейсконтрол и селектира посетителите в редица популярни софийски гей и микс клубове. В новото видеоинтервю на София куиър форум ще се пренесем в царството на фейсконтролите, различно но и в крепка връзка с това на драг-кралиците" споделят организаторите.

Ще чуем за отговорностите на професията фейсконтрол и удоволствията които носи, развитието и ролята на клубния живот за драг сцената и съвети към новото поколение кралици.

Гледайте YouTube премиерата на интервюто тази вечер в 20ч. тук и в онлайн архива на София куиър форум:

Това издание на София куиър форум е подкрепено по програма Публики на Национален фонд Култура и е в сътрудничество в галерия Структура.

Последвайте ни в Facebook и Instagram за още новини и споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още