Секс между хетеросексуални мъже? Какво изобщо е това "животно"?

Снимка: Sushil Nash / Unsplash

Знаете как е по купоните - някоя девойка вкара 3-4 бири и десетина шота и в следващия момент вече се целува с приятелката си. Пичовете ги снимат с телефоните си и одобрително дюдюкат, защото се разтапят от кеф при гледката на сладураните, които се натискат на дивана.

Обществото по принцип приема такова поведение за приемливо, а мъжката му част направо го поощрява, защото се смята, че женската сексуалност е по-сложна и енигматична и представителките на нежния пол са по-склонни да експериментират с нея. Ако обаче двама хетеросексуални мъже се разцелуват - и не за "здравей", и не по роднински, нещата навлизат в съвсем друг коловоз.

Не веднъж и два пъти съм попадала на обяви в сайтове и приоложения за запознанства, с които "str8 guy" (straight guy) търси друг "str8 guy" за сексуално приключение от типа "М2М" (Мъже търсят мъже). Питала съм се как е възможно  да го раздаваш хетеро-нормативно и същевременно да правиш секс с други мъже и никога да "не е това, което изглжеда"!

SMSM (Straight Men (who have) Sex (with) Men) или секс между хетеросексуални мъже е явление не от вчера, в дълбините на който си заслужава да се поровим, за да разберем наистина ли става въпрос само за алтернативни сексуални предпочитания или за мъже в тотално отрицание на своята сексуалност.

Та това е просто секс!

Популярният ирландски комик Graham Norton беше казал, че знае от личен опит, че разликата между "обратния" и хетерото, e два литра бира. Тази типична нортъновска шега всъщност се доближава изненадващо близо до истината. Когато говорим за секс при мъжете и противопоставим търсенето и постигането на оргазъм от една страна и физическото привличане към конкретен пол/личност от друга, везните в повечето случаи накланят към първото.

Когато един мъж има нужда да "разтовари", претенциите му относно мястото и партньора са свеждат до минимум. Ако от другата страна на "свещената дупка" се окаже пенис, значи такъв му бил късметът. Защото когато нуждата говори, и пуританските богове мълчат.

Бромансът оправдава оргазма

Един стопроцентно хетеро мъж и за секунда не се усъмнява в сексуалността си. За него е напълно в реда на нещата така, както си седят с приятелчето Марти в техния хол, пият бирички и играят на Minecraft, да си ударят взаимно по една ръчна - ей така просто, за отпускане на напрежението.

Мантрата "Мразя хомосексуалните"

Когато някой самоопределящ се като алфа мъжкар търси секс с хора от неговата порода, нещата не просто намирисват, а направо вонят на хомофобия. Много от тези гладни за алтернативни сексуални преживявания юнаци са изпълнени с омраза не само към "педалите", но и към жените. Те са безпощадни завоеватели на пениси и вагини - без значение, и не им пука за хората, прикачени към тях. За тях сексът не е нищо друго освен начин за задоволяване на прецаканото им его.

Без значение какво си говорихме досега, в крайна сметка това, което наистина има значение, е как човек се самоопределя и никой не бива да му налага етикети, с които не се чувства комфортно. Ако някой твърди, че е хетеросексуален и същевременно  предпочита секса с хора от същия пол, то е може би, защото не му допада лайфстайла на откритите мъже, но въпреки това иска да води един лишен от усложнения, сексуално удовлетворителен живот.

А и да си кажем честно, мъжете правят по-хубаво фелацио!

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини. Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още