Sex and the City се завръща, но не както си мислим

Коста Каракашян

Снимка: Sex and the City / HBO

Тайни източници в Холивуд са разкрили, че великата поредица Sex and the City би могла да се завърне на малкия екран, споделят Page Six. Завръщането би било като лимитиран сериал по HBO Max в формат, който се оказа печеливш за streaming платформата досега. В новите епизоди можем да очакваме всички звезди от поредицата с изключение на единствената Kim Cattrall в ролята на Samantha.

През септември Sarah Jessica Parker каза пред Entertainment Tonight, че има голям интерес да се върне в ролята на секс журналистката Carrie Bradshaw за няколко епизода, но не би го нарекла пълен рестарт на поредицата, а нещо като кратко посещение. Актрисата добави: "Бих искала да видя къде са се запътили всички те. Чудя се, защото светът толкова се е променил от филма насам... с технологии и социални мрежи и движението #MeeToo. Мисля, че Carrie Bradshaw би споделила чувствата и мислите си с огромно желание".

Kim Cattrall, чийто роля на Samantha бе любима на много от ЛГБТИ+ феновете на предаването, няма да се завърне. От няколко години се говори, че между нея и Jessica Parker има кавга. През 2018, когато Sarah Jessica Parker изрази съболезнованията си по случай смъртта на брата на Cattrall, актрисата отвърна: "Опитите да осъществим контакт за мен са един продължително и болезнено напомняне за това колко жестоко се държа с мен тогава и сега." В Instagram пост, тя добави: Нека бъда МНОГО ясно. Ти не си част от моето семейство. Ти не си ми приятелка".

Cattrall няколко пъти е изразявала, че не иска да се върне в ролята не заради пари или собствени прищявки, а защото това е решение да приключи с една глава и да започне нова. Пред The Guardian тя сподели: "Не знам защо просто не ме сменят с друга актриса вместо да си губят времето да ме тормозят. "Не" си е не."

Новините за новата поредица бяха приети със смесени чувства от феновете, защото пиперливата Samantha определено бе една от най-добрите части от сериала. 

A когато сериалът дойде, ние сме готови да ви разкажем за него. Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Прочетете още