Козметичната селекция на Сисо: 5 неща, без които не можем да преживеем тази зима

Започваме тази селекция с нещо много ярко, бляскаво и крещящо. Редакционният екип на Out.bg стои зад красотата и мислим, че през тази зима очите ще са акцентът!

Точно по тази причина първият продукт в тази селекция е една палитра, с която перфектно да подчертаете вашите очи. Forever Flawless от Revolution има всичко нужно, за да може всеки да експериментира със сенките за очи, не само жените. С 18 зашеметяващи цвята, които можете да комбинирате както желаете можете да създадете безброй визии. Достъпна в Pink Panda.

В последната селекция говорихме за грижа за кожата, а сега ще довършим темата с покривен продукт. Избрали сме ви Catrice HD Liquid Coverage - един от любимите покривни фон дьо тени на Сисо, който ще се задържи дори и под маската. Достъпен в Pink Panda.

За пудра през зимата е хубаво да не е тежка и прекалено матова, за да не изсушава прекалено кожата, за това нашият избор е Fenty Pro Filt`r Instant Retouch Setting пудрата, която е лека, и ухае прекрасно на масло. В България може да се закупи в магазините на Sephora.

В тази селекция няма да обръщаме внимание на червилото, защото устните са скрити от маска, или поне трябва да бъдат, но не трябва да забравяме за тях. Напуканите устни не са модерни, така че хидратацията при тях е ключова! LanoLips отново от Sephora, дори с коледна опаковка!

Последното нещо в селекцията ни не е грим или грижа за кожата, но е грижа за вас. Kitty Talks - Love Edition e забавна игра, която да играете с приятелите си, или по-точно с гаджето. Създадени от Ипси, чрез картите тя цели да сте честни, откровени и на моменти малко уязвими.

Очаквайте скоро и празничната ни селекция и последвайте Out.bg в Facebook и Instagram

Прочетете още