Сам ли е Luke Evans?

Снимка: Rafael Olarra (Instagram)

Уелският актьор и певец Luke Evans, известен с ролите си в Fast & Furious 6, Clash of the Titans и Beauty and the Beast, се е разделил с партньора си, арт директора Rafael Olarra, пише списание People

Luke и Rafael започват връзката си миналата година и я потвърждават този февруари с поредица очарователни Instagram снимки. Двамата са се появявали заедно и на червения килим на европейската премиера на Frozen 2. Последните няколко месеца прекарват в Австралия, където Evans снима предстоящия проект за Hulu Nine Perfect Strangers, с участието на Nicole Kidman.

Преди седмица актьорът изтри всички снимки на половинката си от социалните си мрежи и спря да го последва, което даде повод за спекулациите на медиите и феновете. След няколко дни мълчание, те качиха носталгични снимки на своите Instagram story-та и отново се последваха, но вече без снимките заедно. 

Уелският Гастон се разкрива публично в интервю с Gay Times през 2002. След това, пред The Advocate той споделя “Знаех си, че рано или късно ще трябва да говоря за това и да давам интервюта за гей медии. Казах си, че ще трябва да бъде открит. Това съм аз. И ако на хората не им харесва, то тогава не искам техните проекти. Също така не умея и да лъжа…”

Прочетете още