Реем се в облаците на Мила Роберт и нейния "ЕГОТРИП"

Христо Димов

Снимка: Мила Роберт / "ЕГОТРИП"

Дългоочаквания дебютен албум на Мила Роберт вече е факт. В “ЕГОТРИП” поп певицата събира 9 парчета и няколко страхотни интерлюди, като присъстват добре познатите ни вече “Такт” и “Всичко рязко светва”.

На обложката Мила се рее в небесата, и така се чувстваме и ние докато слушаме. Дръзко и екстравагантно – типично в неин стил.

В колаборация с Явор Карагитлиев – Jazzdork, Мила пише текстовете и композициите на песните. В описанието на албума в Bandcamp, тя споделя: “Направихме албума с толкова много любов с моя най-добър приятел Явор (Jazzdork) - той е за младостта и последиците от нея, за светът, в който живеем, за чувството на любовта, за човешкото поведение и каквото и е друго”.

“Всичко рязко светва” излезе към края на извънредното положение и ни даде много положителни емоции през лятото. За сингъла, Мила сподели пред медиите: “Този проект цели да напомни на хората, че всеки ден е хубав. Може би да си щастлив в такива времена те прави идиот, но ако това е така – бих носила гордо идиотската си усмивка из квартирата си или пък скрита зад маска на улицата”.

Поздравленията за появата на “ЕГОТРИП” от страна на почитателите не закъсняха, а любимата ни рецензия гласи: “Кралица, честит албум! Очаквам с нетърпение да е в ръцете ми и да науча съседите в Германия на готина музика!”

“ЕГОТРИП” е достъпен в стрийминг платформите и в Bandcamp. Чуйте “Всичко рязко светва” тук и последвайте Мила Роберт в Facebook / Instagram и Out.bg в Facebook / Instagram:

Прочетете още