Пролетната селекция на Сисо: защита, блясък и линии

Снимка: Свилен Георгиев - Сисо / Instagram

Пролетта пристигна и слънцето се появи, а заедно с тях идва и поредната козметична селекция за продукти и тенденции. 

Слънцезащитен крем

Започвам с най-важното за пролет/лято, та дори и за есен/зима. Това е именно слънцезащитата. Тя е номер 1 в битката срещу стареенето. Нека пазим кожата си такава каквато е сега, за да не търсим как да я оправим по-късно. От доста време ползвам този слънцезащитен крем, който не омазнява кожата, и стои супер под грим.

Best Skin Ever

Много скоро попаднах на един прекрасен фондьотен, който веднага ме впечатли с това как се държи върху кожата, а именно Best Skin Ever на Sephora. Средно към пълно покритие, което е свежо и сияйно, разбира се ако го искате матов, можете да използвате пудра.

Кожа с блясък

Сияйната кожа продължава да е на мода. За да я постигнете, можете да използвате комбинация от сияйна основа + правилен фондьотен и хубав хайлайтър или да разчитате на много добре хидратирана кожа, слънцезащита и малко коректор, за да скрием неравностите. Тази алтернатива е за тези от вас, които не искат да прекаляват с грима по лицето.

Lifting техника

Lifting техника за нанасяне на коректор и руж в момента е най-популярна. Казваме чао на торбичките и казваме здравей на повдигнато и скулптирано лице.

Тук показвам техниките, които използвам през 2021 за по-добра визия.

Нова мода в очите

Заедно с Lifiting техниката се завръщат и графичните очни линии, но не само по очите.

Комбинация на цветове, форми и линии, които да подчертаят вашето лице. Най-добре постигнати с тънка четка и боя или хубава очна линия.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още