В Приморско се създават новите хитове за Евровизия

Коста Каракашян

Снимки: Primorsko Creative Camp / Entiendo 

Primorsko Creative Camp 2021 събира на едно място екипи от 5 държави, за да работят заедно върху потенцални песни за Евровизия. От 10 дни насам представителите на креативните индустрии в България и Европа работят усилено, за да създадат нови парчета за добре познатия ни музикален конкурс. 

Домакин на творческия лагер е Виктория, българската представителка на Евровизия 2020 и 2021, която откри събитието с два големи концерта - на откритата сцена до Община Приморско (заедно с македонския представител Васил Гарванлиев) и на лятната сцена на Forest Beach Resort.

"Освен представители на музикалния бизнес, събитието събира на едно място и професионалисти в областта на киното, телевизията, танцовото изкуство и комуникациите от България и Европа" споделят организаторите Ligna Studios и Entiendo.

Този път можем да очакваме нежните мелодии и текстове на Виктория да станат част от репертоара на нови артисти, които потенциално можем да видим на сцената на Евровизия в бъдеще. Виктория се включва в творческия процес като автор на музика и текст и работи с екипи от Холандия и Великобритания. 

Primorsko Creative Camp продължава до 22 август, а ние вече нямаме търпение да чуем новите хитове. 

Последвайте ни в Facebook и Instagram за още новини и споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още