Първият празничен ЛГБТИ+ филм на Hallmark The Christmas House излиза днес

Коста Каракашян

Снимка: The Christmas House / Hallmark Channel

Днес излиза първият за Hallmark филм с главна роля ЛГБТИ+ герой, а именно The Christmas House. Главният актьор е добре познатият ни от Mean Girls Jonathan Bennett. Няма нужда да му казваме, че косата му изглежда секси, когато е назад:

Актьорът, който е открит, споделя пред NBC: “Гордея се от целия екип на Hallmark канала, за това че разшириха празничната трапеза, така че да има място за повече хора и да е по-топло тази година”.

The Christmas House се разказва за гей двойката Brandon (Jonathan Bennett) и Jake (Brad Harder), които се прибират при семейството за празниците докато нетърпеливо чакат обаждане относно осиновяването на първото им дете заедно.

Филмът идва след включването на еднополова сватба в предишния филм на Hallmark наречен Wedding Every Weekend. Включването на сватба между лесбийки в филма предизвика и аплодисменти, и критики в разединеното американско общество. 

В интервюто с NBC, Jonathan Bennett също сподели: “Много ми харесва, че героите във филма не са карикатури или стереотипи. Представяме двама любящи, уравновесени и добри мъже, които са влюбени и искат да направят семейство заедно. Важно е да има репрезентация, но тя трябва да бъде коректна, не само за зрителите, които може би не общуват или не приемат ЛГБТИ+ хората, но е важно и ЛГБТИ+ хората да намират себе си в медиите”.

Актьорът също разказва, че снимачният процес е вдъхновил него и приятелят му в истинския живот, Jaymes Vaughn, да започнат да мислят за осиновяване.

Гледайте трейлърът на The Christmas House тук и последвайте Out.bg в Facebook и Instagram:

Прочетете още