Панайот Арнаудов разгорещява втория брой на Half Magazine

Коста Каракашян

Снимка: Half Magazine

Half Magazine е ново българско онлайн издание, което е предназначено за мъже без предрасъдъци. Изданието събира на едно място творческата енергия на Георги Георгиев заедно с фотографа Евгени Кирилов, който снима декемврийската ни корица с Малина Янк. Редактор е Росен Димитров и всеки месец е посветен на нов мъж, който не се притеснява да заяви себе си по най-добрия начин.

Георги споделя: "Идеята се роди преди зимата на 2019 и сега година по-късно дигиталното списание е вече факт. До момента за списанието са заснети повече от 22 момчета от различни националности. Имаме момчета от Италия, Бразилия, Испания и, разбира се, от България. Нашият екип обича да предизвиква себе си, обществото и самите модели. "

Изданието вече се радва на партньорства с Dsquared², Dsquared² Lounge Bar, PAP, Capo, Campomarzio 70 и добре познатия ни Костадин Кръстев - Коко, който "ни подкрепи още в началото" добавя още екипа. След първото издание са изявили интерес да се включат много модели от чужбина.

Във втори брой можем да видим Панайот Арнаудов, треньор по плуване и графичен дизайнер. За следващия екипът обещава модел от Бразилия с лятно настроение.

"Искаме да накараме мъжете да бъде по-самоуверени, да отстояват себе си и да бъдат различни" допълва Георги.

Half Magazine е достъпно онлайн тук.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини. Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още