Душата ми на пътя

Душата ми на пътя

Клуб за приключения по места на силата в България и по света "Roxolan" е общност от събудени души, които обичат да пътуват, но не търсят само посещение на забележителности. Приключенията ни са изживявания за тялото, душата и ума. По енергийни и свещени места ние медитираме, наблюдаваме реакциите си, потапяме се във философията и практиката на древните култури. Пътуванията с нас не са само посещения на великолепни и интересни места в България и по света, но и възможност по време на път да работим върху себе си, както и да помагаме за очистването на финото поле на Земята от натрупаните негативни енергии. Освен това предлагаме оттегляния в природна среда, където човек на практика да опита един начин на живот в здраве и благоденствие. Нашите ритрийти включват практикуване на йога, личностно развитие, освобождаване от токсините, подмладяване и оздравяване. Клубът е основан от Жоро Христов: „На 12 години имах щастието да попадна на една от първите йога ваканции в България на Седемте рилски езера, където се докоснах до практическата мъдрост на Индия. Там се запознах и с учението на Петър Дънов, чиято философия и практика изследвам и до днес. След години в Софийски университет следвах Тюркология и избрах йога като спорт. Там в Центъра за източни езици и култури започна задълбоченото ми запознанство с практическата страна от философията и духовността на Майка Индия и Изтока.
През последните 15 години практикувам техники за развитие на ума, тялото и душата. Сертифициран лидер съм в Йога на смеха, Свободно танцуване, Интуитивно пеене, Абханга самомасаж – тайната на Аюрведа, работя с Мандала арт за просветление. От 2009 до 2013 г. преминах обучения и инициация в практическия андийски шаманизъм на Перу и Боливия, асистирал съм в Аяхуаска церемония в перуанската джунгла. Изключително силно ми е повлияла и медитативната техника – Випасана.
Благодарение на опита на моите учители Алексей Скворцов, създал здравен кабинет “Дар”, който съществува вече 18 години, Олег Черне, Шибу Куриакосе – Аюрведа мастер от Керала, Индия, както и на почти двадесетгодишния ми опит по пътя към здравето и самоусъвършенстването, смятам че бих могъл да споделя осъзнаването си с другите.
Увереност в това ми дава и фактът, че благодарение на това познание успях да се излекувам от „нелечима“ според лекарите кожна болест и зная от опит, че методите, които прилагам имат резултат.
Заедно с приятели през 2012 година стартирахме първия ритрийт център в България www.trinityretreathouse.com. В последните две години стартирахме с приятели Клуба и организираме духовни пътувания в Индия, Перу, Индокитай, Шри Ланка и т.н.
Моето желание е да споделя осъзнаването, че всичко в живота ни зависи от едно единствено нещо - от нас самите, от свързването с истинската ни личност и просто да я бъдем! Не да сме по-духовни, по-добри или по-лоши, а да бъдем себе си, такива каквито сме и да живеем добре.
Повече инфо за пътуванията и много пътеписи на www.roxolan.org. Бележки от някои пътувания ще откриете и в блога roxolania.blogspot.com
Пътуванията на Клуба се организират чрез туристическа агенция Травълпал ООД
Регистрация за ТО/ТА номер РК-01-7045 от 18.01.2013
Застраховка "Отговорност на туроператора", полица номер 13160163320000011, ЗАД "Алианц България", валидна до 12.02.2017

Детайли

The Globe
00359877018825

4716 харесвания
Виж във Facebook

Предстоящи събития (0)