#OutOriginals със Свилен Георгиев

Коста Каракашян

В първия епизод на #OutOriginals ви представяме гримьора Свилен Георгиев - Сисо, който ни научи на един лек летен gender-neutral грим.

Свилен Георгиев е на 18 години от град Силистра. Младият талант се развива паралелно в сферите на грима и бодиарта и впечатли журито в първия сезон на Avon Грим Masters.

#OutOriginals сериите ни на живо целят да ви запознаят с креативни хора от общността, за да почерпим малко вдъхновение от тях и техните умения!

В първия епизод на #OutOriginals ви представяме гримьора Свилен Георгиев @iamsisog, който ни научи на един лек летен gender-neutral грим. ???? Свилен Георгиев е на 18 години от град Силистра. Младият талант се развива паралелно в сферите на грима и бодиарта и впечатли журито в първия сезон на @avonbulgaria Грим Masters. ???? #OutOriginals сериите ни на живо целят да ви запознаят с креативни хора от общността, за да почерпим малко вдъхновение от тях и техните умения! ????✨ Последвайте ни и не пропускайте следващите серии на #OutOriginals. ✨ // @kostakarakashyan #OutBg #LGBTBulgaria #LoveisLove #грим #гримmasters #avon #bulgarianartist #queerartist #queerart #lgbt #lgbtqart #makeup #makeupforboys #makeuptutorial #българия

Posted by Out.bg on Wednesday, August 12, 2020

Прочетете още