#OutInterview с Момчил Баев

Коста Каракашян

Ето го и интервюто ни с Момчил Баев, Мениджър на програмата за сексуално здраве и ХИВ на фондация Single Step и доктор по социална медицина и управление на здравеопазването и фармацията.

Момчил има дългогодишен опит в работа по проблемите на здравното образование, сексуалното общуване, ХИВ/СПИН и достъпа до диагностика и лечение. В момента ръководи уникалната за България кампания за разпространение на домашни тестове за ХИВ сред групите на мъжете, които правят секс с мъже (МСМ) и транс хората.

Заедно с него обсъдихме новостите в медицината в сферата на лечението на ХИВ, какво означава Undetectable = Untransmittable и други важни неща по темата в България и по света:

#OutInterview с Момчил Баев

Ето го и интервюто ни с Momchil Momo, Мениджър на програмата за сексуално здраве и ХИВ на фондация Single Step и доктор по социална медицина и управление на здравеопазването и фармацията. Момчил има дългогодишен опит в работа по проблемите на здравното образование, сексуалното общуване, ХИВ/СПИН и достъпа до диагностика и лечение. В момента ръководи уникалната за България кампания за разпространение на домашни тестове за ХИВ сред групите на мъжете, които правят секс с мъже (МСМ) и транс хората. Заедно с него обсъдихме новостите в медицината в сферата на лечението на ХИВ, какво означава Undetectable = Untransmittable и други важни неща по темата в България и по света. // Интервю: Kosta M. Karakashyan, фотография Евгени Иванов Кирилов #OutBg #interview #hiv #hivprevention #singlestep #bulgaria #gaybulgaria #lgbtbulgaria #queerrights

Posted by Out.bg on Wednesday, September 16, 2020

Прочетете още