#OutInterview с Мартин Джачков

Коста Каракашян

Днес ви запознаваме с Мартин Джачков, български художник, който твори със замах в Париж. В интервюто той ни разказва за жанра си “поетичен колаж”, за естетиката, в която работи, как вижда изкуството в България днес и за “Омагьосана душа” - първата му самостоятелна изложба в София.

Изложбата бе достъпна до 7-ми септември в отворената галерия на Столична община в Градската градина в парка на Народен театър „Иван Вазов”:

#OutInterview с Мартин Джачков

Днес ви запознаваме с Мартин Джачков Dzhachkov - Artist, български художник, който твори със замах в Париж. В интервюто той ни разказва за жанра си “поетичен колаж”, за естетиката, в която работи, как вижда изкуството в България днес и за “Омагьосана душа” - първата му самостоятелна изложба в София. Можете да видите изложбата до 7-ми септември в отворената галерия на Столична община в Градската градина в парка на Народен театър „Иван Вазов”. ✨ // интервю Kosta M. Karakashyan, видео Евгени Иванов Кирилов #OutBG #LGBTBulgaria #bulgarianartist #fineart #portraits #exhibition #bulgarianart #dzhachkov #sofiabulgaria #instabulgaria #българия

Posted by Out.bg on Wednesday, September 2, 2020

Прочетете още