NEO 10Y ни издава тайната на световния мир в Shortcut to World Peace

Коста Каракашян

Снимка: NEO 10YYanny Tokyo, обработка Phellipe Souza

Магнетичният лондонски изпълнител NEO 10Y започва новата година ударно с новия си сингъл Shortcut to World Peace. Песента е едновременно нежна и силна и не можем да спрем да я слушаме днес. Меланхоличната мелодия на пианото се превръща в динамичен (и секси) бийт, върху който NEO 10Y пее за желанието да споделим световния мир едни с други.

Творчеството на небинарния артист, познато ни от Unrelatable Autosexual, разказва за споделеност и любов с непокорим, активистки привкус. Новият сингъл, продуциран от S.B.O, е вдъхновен от дългоочакваната Епоха на Водолея и цели да манифестира любов и мир. Отново, жанрът не е ясно дефиниран, но съчетава електронното с акустичното и интимното с публичното.

Сближаването на Юпитер и Сатурн на 21 декември пък бе повод за обявяването на още една изненада от артиста. Shortcut to World Peace се оказа заглавието не само на новия сингъл, а и на физически CD албум с 11 песни, който може да бъде поръчан тук.

Последвайте NEO 10Y в InstagramFacebook и Spotify и Out.bg в Facebook и Instagram и чуйте Shortcut to World Peace тук и във всички streaming платформи:

Прочетете още