Най-четените неща в Out.bg през януари 2021

Снимки: Кредити в оригиналните публикации

Завръщаме се със селекцията от най-четените материали за първия месец от 2021. Читателите ни остават верни на традицията от последния месец и отново гражданската отговорност, политиката и забавлението за възрастни са водещите теми.

През този месец успяхме да разкажем за някои от вълнуващите събития на българската ЛГБТИ+ сцена - от акцията за разлепване на антихомофобски стикери в Пловдив и Бургас до издаването на първата детска книжка с герои еднополова двойка. 

Нямаме търпение да продължаваме да разказваме всичко най-вълнуващо от България и света, а с него и вашите лични истории. Ако искате да ни споделите нещо, можете да се свържете с екипа ни на spillthetea@out.bg. Гарантираме анонимността на всички съобщения и сме тук, за да разкажем Вашата история по най-истинския начин.

1. Режисьорът на гей филми за възрастни Noel Alejandro в откровено интервю за това как се случва магията на терен, как избира актьорите си и къде се крие изкуството в порнографията.

2. Корицата ни за януари Мравин от "Мравин и планетата Земя" и ексклузивното ни интервю с Великан Василева от Дилян Ценов.

3. Слава Дойчева в откровено интервю за киното и разкриването покрай късометражния филм "Брак".

4. Назначаването на трансджендър докторката Rachel Levine за помощник-министър на здравеопазването (Assistant Secretary of Health) в САЩ е една от първите добри новини от новата администрация. 

5. Главният ни редактор Коста Каракашян споделя защо "Мравин и планетата Гора" е задължително четиво както за деца, така и за цяло поколение родители.

6. Всички говорят за новия сериал It's A Sin, а ние споделяме какво да очаквате от него.

7. Козметичната селекция на Сисо за януари има и гадателски характер. Предсказва всички трендове за годината, която има достатъчно въпросителни знаци.

8. Разказът на Тереза Восканян за една от най-култовите субкултури пред 80-те, а именно Club Kids.

9. Вилиян Гешев за иконата MARINA и защо тя е символ на нов вид свобода в един свят без мъже.

10. Активистът Руси Милев разказва от първо лице за борбата с хомофобията в Бургас и Пловдив, стикер по стикер.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Прочетете още