Актьорът Luke Evans без гадже и с нова гей роля в Nine Perfect Strangers

Коста Каракашян

Снимки: Luke Evans & Rafael Olarra / Instagram

След клюките от последните месеци, уелският актьор и певец Luke Evans, известен с ролите си в Fast & Furious 6 и Beauty and the Beast, потвърди раздялата си с арт директора Rafael Olarra, след 18 месеца заедно.

Актьорът сподели новината в интервю с The Times, в което също разкажа и за желанието си да има деца. За раздялата той бе лаконичен и заключи с думите "Това е положението" (на английски "It is what it is").

Слуховете за раздялата тръгнаха когато актьорът изтри всички снимки на половинката си от социалните си мрежи и спря да го последва, което даде повод за спекулации. Също в социалните медии и тръгна новината за красивата двойка.

Двамата мъже първо бяха забелязани заедно в Instagram миналия февруари. Част от миналата година прекараха и в Австралия, където Luke снима проектa за Hulu Nine Perfect Strangers, също с участието на Nicole Kidman.

В новият сериал, Luke за първи път ще играе открит гей герой. Лимитираният сериал ще разказва за деветима непознати, които се срещат по време на духовен ритрийт, който ще промени живота им. Докато чакаме Nine Perfect Strangers, можем да гледаме Luke в криминалния сериал The Pembrokeshire Murders.

Luke Evans се разкрива публично пред Gay Times през 2002. След това, пред The Advocate той споделя: "Знаех си, че рано или късно ще трябва да говоря за това и да говоря с гей медии. Казах си, че ще трябва да бъде открит. Това съм аз. И ако на хората не им харесва, то тогава не искам техните проекти. Също така не съм добър и в лъжите…"

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Прочетете още