Lil Nas X разгорещява SNL с куиър танци и скъсан панталон

Коста Каракашян

Снимки: SNL / Youtube

В изпълнението си в SNL любимият ни Lil Nas X не танцува в скута на дявола, както в музикалното видео към сингъла Montero (Call Me by Your Name), но изпълнението на живо изведнъж стана също толкова запомнящо се. Причините са две - секси куиър танците и скъсаният му панталон, който той прикри с ръка и усмивка. 

По време на горещото изпълнение, Lil Nas X танцува със шестима мъже танцьори, облечени само по лачени панталони и кърпи на главите. В хореографията от Sean Bankhead, един от танцьорите облизва врата на Lil Nas X, след което продължават динамичната хореография.

Kъм края на песента, Lil Nas X тръгва към пилона на сцената, за да изпълни култовите движения от видеото, в което танцувайки по пилона, той се спуска в ада, за да съблазни Дявола. Когато прикляка около пилона, панталоните му се сцепват отпред. Lil Nas X довършва песента, благодарение на стратегически позиционираната му лява ръка. С усмивка и с помощта на танцьорите, той довърши песента като истински професионалист. 

Второто изпълнение от вечерта бе на новия му сингъл Sun Goes Down, който разказва как като по-малък се е борил с депресията и самотата преди да се разкрие и да намери музиката като начин за себеизразяване.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още