Козметичната селекция на Сисо: Вълнуващи продукти и новини

Снимка: Свилен Георгиев - Сисо / Instagram

Здравейте! Годината започна силно, и в България се лансираха също толкова силни продукти. Освен добри грим продукти, имаме и хубави грим новини!

Fenty Beauty предложения

Най-вълнуващото лансиране за началото на годината според нас е Fenty Beauty. Rihanna пуска грижа за кожата, като има тонер, околоочен крем, измиващ гел, слънцезащитен крем и хидратиращ крем. Продуктите са веган и не са тествани върху животни.

Цялата серия може да се намери в магазинът на Sephora в The Mall.

Пълнопокривен фондьотен от Huda Beauty

Пълнопокривният фондьотен на Huda Beauty има нова формула, като от марката обещават, че тя е по-кремообразна, издържа 24 часа, а най-добрата новина е, че вече няма натрапчив аромат като предишната формула.

Той също е достъпен в Sephora България.

Нов коректор от The Ordinary

Говорейки за кожа The Ordinary лансират техен коректор, а след двете им прекрасни фондьотен формули се надявам да е също толкова прекрасен. Цветовият диапазон е доста голям и за цената се надявам да са прекрасни.

Серията The Ordinary е достъпна в Douglas.

Цветовете на Natasha Denona

Цветът в тази селекция вкарваме с розовата колекция на Natasha Denona, чиито продукти са мои лични фаворити. Това е мини колекция, която се състои от нюд червило, руж палитра, както и мини палитра със сенки за очи.

Цялата колекция е налична ексклузивно в Sephora Paradise Center.

Новият сезон на Грим Masters

Като за финал на тази селекция имаме добрата новина, че Avon ще имат нов сезон на щоуто Грим Masters и много скоро ще може да го гледате в Youtube.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини. Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още