Козметичната селекция на Сисо: Брилянтен грим за новогодишната вечер

Здравейте! Дойде време за последната ни среща за 2020, която този път ще е една идея по-различна. Не случайно я пускаме преди да започне новата година, за да можете да пресъздадете този грим за новогодишното си празненство! (Което се надяваме да е Covid-appropriate, разбира се)

Този път фокусът не е върху конкретни продукти, а върху техника и изпълнение. И все пак, ще имате нужда от сенки, блясък и червило.

Как да започнем един по-тежък грим

Първото нещо, което аз правя е веждите, след което ги извайвам с коректор и нанасям основа за сенки, която пак може да е коректор.

Молив според формата на око

Второ: Нанасяме черен молив близо до миглите на клепача, като следвате вашата форма на окото. И преливаме леко черното с телесното, използвайки мека четка.

Време за блясък

След като всичко е прелято, можем да нанесем блясък по избор, като аз лично избрах сребърно, след което нанасяме от черното под окото и го преливаме.

Последни детайли

Предпоследната стъпка е да се сложи спирала и детайли по избор - очна линия, брокат и мигли. Много важно е да не забравяме да си сложим грим на лицето и хайлайтър под веждата, както виждате на снимките долу вече имам коректор и фонтьотен.

Запазената ни марка

Нашият стейпъл в Out.bg е червеното червило, и затова ви окуражаваме да го изполвате, като можете да подберете подходящ молив към него. Можете да намерите примерни продукти в последните селекции.

И като за финал искаме да ви пожелаем най-вече здраве, късмет, и незабравимо посрещане на новата година! Споделете вашата интерпретация на грима в социалните ни мрежи като ни тагнете и използвате хаштага #OutBG.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram.

Прочетете още