Козметичната селекция на Сисо: 5 изненади за всеки фен на красотата

Празничната ни селекция вече е тук. По повод празниците ви представям ви 5 продукта, на които всеки един фен на красотата искрено би се зарадвал и които аз бих си купил през 2021.

CATRICE Essence Disney Princess vs. Villains от Dodis

Започваме тази селекция ударно, и то не с един продукт, а с цяла колекция. CATRICE пуснаха цяла колекция в колаборация в Дисни, като продуктите варират от сенки за очи до хайлайтър. Колекцията "Disney Princess vs. Disney Villains" е вдъхновена от специалното взаимодействие между "добро и зло". Качестовто на продуктите е наяве, а дизайнът е прекрасен.

Natasha Denona Biba Eyeshadow Palette от Sephora Bulgaria

През 2020 година изпробвах формулата на Natasha Denona. Матовите сенки са прекрасни и се преливат изключително лесно (дори и за начинаещи), а блестящите цветове стоят като мокри на клепача. Bronze Palette и Biba са следващите две палитри, на които съм хвърлил око като гримьор за 2021.

Pat McGrath Labs MatteTrance Lipstick от Pat McGrath Labs онлайн

Още един продукт който изпробвах през тази година, и ме впечатли изключително много беше червилото на Pat McGrath Labs - изключително кремообразно и пигментирано. Надявам се скоро да мога да се докосна и до една от палитрите на марката.

Dior Backstage от Sephora Bulgaria

Всеки гримьор иска да има максимално качество в продуктите си, но те да не заемат много място. Продуктите от серията Dior Backstage постигат и двете. Фондьотените и хайлайтърите на марката са двата продукта към които съм се насочил за 2021.

И още нещо...

Като за финал на тази селекция мисля, че всички ние бихме се зарадвали на здраве, любов и щипка красота в живота ни. От екипа на Out.bg искаме да ви пожелаем весела Коледа и да ви поканим (когато излиза новогодишният грим) да видите един урок за опушено око подходящо за новогодишната вечер. Подгответе си четките!

Последвайте Сисо в Instagram и Out.bg в Facebook и Instagram

Прочетете още