Костадин Кръстев - Коко за звездния благотворителен календар BeHuman(e)

Коста Каракашян

Снимки: Костадин Кръстев - Коко / Instagram & BeHuman(e) 2021 

Кaлeндaрът BеHumаn(е) 2021 е благотворителен календар на фондациите "Шаро – подай лапа на изоставените" и Single Step, който cъбира нa cтрaницитe cи 12 популярни българи в cтилни актови фотографии. Концепцията на календара е да покаже, че "без дрехи и ектикети, в същността си сме просто хора".

В календара можете да намерите Азис, Александра Петканова, Ваня Джаферович, Диляна Попова, Иво Аръков, Калин Врачански, Койна Русева, Краси Георгиев, Люси Дяковска, Николета Лозанова, Папи Ханс и Прея. Стратегически поставени в кадрите, към тях се включват кученцата, намерили свой дом благодарение на фондация "Шаро", Айрън, Амига, Ари, Вито, Дарк, Дикси, Домино, Зара, Мими, Мики, Тара и Чарли.

Днес се срещаме с фотографа на стилните кадри Костадин Кръстев - Коко, който ни разказва как са протекли нещата зад кадър.

КОСТА: Здравей, Коко! Поздравления за този стилен и топъл проект.

KOKO: Здравейте! Благодаря за оценката. Правен е с желание и сърце от целия екип и участниците.

КОСТА: Как се роди идеята за календара?

КОКО: Един пролетен и пандемичен ден от 2020 година Иван Димов ми се обади и ми каза, че има идея за колаборация с "Шаро". Доста време обсъждахме каква точна да е идеята, кой да участва, какво да е посланието към хората. 

КОСТА: Много готини идеи се родиха по време на пандемията! Кой се оказа по-труден за организиране - звездите или кученцата?

КОКО: Фотографът! (смее се) Шегувам се. Не беше трудно да се организират нито хората, нито кучетата. И двете страни бяха приела проекта от сърце. 

КОСТА: Как избрахте кое кученце с кого да се снима?

КОКО: За някои търсихме приликата, а за друго контраста. 

КОСТА: Имаше ли забавни моменти по време на снимките?

КОКО: Както във всяка фотосесия и тук минахме през всякакви ситуации. 

КОСТА: Снимките без дрехи изискват един определен комфорт. Какъв е твоят съвет за тези читатели, които биха се снимали голи, но се притесняват?

КОКО: Трябва да вярват в себе си, да се харесват. Да имат самочувствието за красиво тяло, а аз смятам, че всяко тяло е красиво.

Календарът BeHuman(e) 2021 може да бъде закупен в онлайн магазините на Single Step и "Шаро". Последвайте Коко в Instagram и Out.bg в Facebook / Instagram

Прочетете още