Как се прави хубав секс на открито… без да ни хванат

Снимки: Ketut SubiyantoEman GenatilanTim Samuel / Pexels

За нас, които живеем в северното полукълбо, лятото е буквално зад ъгъла, а коронавирусът зад гърба ни и скоро ще се втурнем навън да караме колела и ролери, да разхождаме деца и кучета и да правим упражнения в парка. A какво ли ще стане, ако за разнообразие заместите упражненията в парка със секс в парка? Ако сте склонни да експериментирате с цуни-гуни на открити обществени места, ето няколко съвета как да го превърнете в безопасно и възможно най-удовлетворяващо преживяване.

Придържайте се към буквата на закона

Нали се сещате, че не можете просто да метнете едно одеало върху моравата до катерушките посред бял ден и да започнете да се натискате върху него с гаджето. Правило номер едно при секса на обществени места е: Гледай да не те хванат! Българският закон третира секса на публични места като непристойно поведение, нарушаващо обществения ред.

Ако ви спипат органите на реда, вероятно ще бъдете съдени за хулиганство, наказанието за което може да бъде порицание, пробация или дори лишаване от свобода до 2 години - в зависимост от тежестта на провинението. Но пък винаги има вероятност блюстителите на реда, отзовали се на сигнала на възмутена гражданка, да проявят желание да се включат в забавата и от незаконен актът да се превърне в барбекю с наденички.

It’s all about the location

Ако ви се прави секс на задната седалка или на капака на Понтиак от 75-а, значи сте гледали прекалено много американски филми за натопорчени гимназисти. Разнообразете фантазията като заложите на селския туризъм, а в България подходящи дестинации за тази цел колкото щеш. Какво по-хубаво от секс в ухаещ на прясно окосено сено хамбар или в кабинката на трактор “Беларус”! Хем чист въздух, хем птички пеят, хем няма как кравите или кокошките по двора да се възмутят от гледката на развяващи се гениталии и да ви изпортят на стопанина.

По-романтично настроените могат да прибягнат към класиката “секс на плажа” (в съчетание с едноименния коктейл и повечко лубрикант), но само при условие, че плажът е безлюден или се прикривате с хавлиената кърпа, докато партньорът ви обработва с ръка или уста. Както разбирам от познати, които много обичат да качват снимки в Instagram oт екстремните си преживявания, напоследък било модерно да се прави секс под водопади.

Не мога да си представя как точно става това в чисто технически план, защото да правиш любов с някого под водна струя, падаща от 20 м височина, не е същото като да се самозадоволяваш под душа у дома. Но както е казал мъдрецът, when there’s will, there’s a way.

“Вземи ме, лодкарю, на своята ладия лека"*

*Култова реплика в българското кино, отправена от актрисата Надя Тодорова към Стефан Данаилов в комедията “Дами канят” (1980).

И докато сме още под водопада, така да се каже, ми се иска да отбележа, че лятото е великолепен сезон за оползотворяване на пълния потенциал на изкуствените и естествени водни басейни. Те са не само подходящи за плуване, скокове и гмуркане, но и за секс. Водната среда е особено благотворна за анален секс, защото хидродинамичните й свойства позволяват обичайните движения при пенетрация да се извършват с по-голяма лекота и по-безболезнено, отколкото “на сухо”.

Водният секс има и друго предимство. Дори да го правите с партньора си в градския басейн, водата предоставя естествен параван на случващото се между двете триещи се тела от кръста надолу. Идеална позиция в случая е “Прегръщащият дървета", при която активният партньор стои прав, а пасивният е сключил крака около кръста му. А може и ръце около шията - за повече опора и… романтика.

Люш-люш на люлката

Вместо да си купувате скъпоструваща секс-люлка и да си разбивате тавана, за да я инсталирате, пробвайте да го направите на истинска люлка. Е да, само на детските площадки има такива, но е излишно да споменавам, че използването им за секс трябва да се случи по време на денонощието, когато гледката няма да притесни някоя благопристойна Мери Попинз. Сигурно си мислите, че люлките не са практични за секс, обаче това избщо не е така. Всъщност горе-долу всеки тип люлка предоставя възможност за правене на по-груб секс, при това като почти се елиминира частта със силовото блъскане навътре-навън. Единственото условие е пасивният партньор, тоест седящият на люлката, да бъде достатъчно гъвкав или поне да е разгрял ставите си предварително, за да може да вдигне краката си колкото се може по-високо към раменете си или, ако му е по-удобно, да ги постави върху рамената на партньора си или на окачащите механизми на съоръжението.

И нещо много важно за финал - бъдете отговорни към околната среда! Да мърсувате с гаджето не значи да замърсявате. Затова не изхвърляйте използваните кондоми в храстите, не ги заравяйте в пясъка на плажа и в никой случай не ги пускайте да плават по морските вълни. Делфините много ще ви се разсърдят.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още