Josh Seiter от The Bachelorette се разкри като пансексуален

Коста Каракашян

Снимка: Josh Seiter / Instagram

Josh Seiter бе участник в 11-тия сезон на американското риалити предаване The Bachelorette. В сезона си той си тръгна първи от надпреварата, но днес е тема на разговор заради разкриването му като пансексуален отпреди няколко дни.

Той сподели новината в дълъг Instagram пост, чийто текст след това бе редактиран с едно единствено изречение "I'm pansexual"

Пред Monsters and Critics, Josh споделя: "Знаех от много ранна възраст, че като цяло ме привличат други човешки същества на базата на характера, а не на пола им. Това чувство ми беше ясно откакто бях на 10-11 години".

"Въпреки че ме привличат повече от един пол, досега съм имал сексуални и романтични връзки само със жени. Но като пораснах и поговорих повече с приятелите ми, осъзнах, че не съм типичен цис мъж. Израснах с домашно обучение вкъщи преди да отида в университета и много неща тепърва ми се разкриват. Това е много освобождаващо и вече ми е ясно, че съм пансексуален" продължи той.

Той също споделя, че приятелите и повечето от последователите му (общо 225,000) сап приели новината с радост, но все пак е имало и няколко негативни съобщения и една заплаха за физическо насилие. 

Сегашната му приятелка е свещеничка и тя напълно подкрепя новината: "Тя разбира, че сексуалността е един спектър и че всички сме разположени на различно място по него. Тя е абсолютно широкоскроена и прогресивна, което е страхотно".

Пожелаваме им много щастие!

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Прочетете още