Jonathan Van Ness изненадва с тайна романтична сватба през 2020

Коста Каракашян

Снимка: Jonathan Van Ness / Instagram

2020 година донесе много неприятни изненади, но се радваме да споделим и за щастливите такива, а именно сватбата изненада на звездата от Netflix поредицата Queer Eye, Jonathan Van Ness. Именитият фризьор разкриха, че са се омъжили за "най-добрият си приятел" в изключително мил и сърдечен Instagram пост за края на годината.

Небинарният артист написаха: "Благодаря на вселената, че ми позволи да бъда тук и благодаря на всички, които ме подкрепят. 2020 година беше година като никоя друга досега."

Изненадата дойде в продължението на поста: "Омъжих се за най-добрия си приятел и вече имам любящ партньор, с когото да продължа да градя живота си". Първоначално, те оставиха поста дотам, без да назовават името на съпруга си, но феновете бързо идентицираха рижавия мъж на снимката.

Mark Peacock е фитнес експерт, известен с работата си по списания като Men's Health. В свой собствен пост, той допълни: "Напуснах Лондон, преместих се от другата страна на океана, изтупах се за няколко много забавни Zoom куиза, преоткрих колко обичам градинарството, научих се да карам с ляв волан, омъжих се за сродната си душа и истинската ми любов и осинових малко кученце Jack Russell, което се казва Pablo и влязох в семейство с четири невероятни котки".

След множество поздравителни съобщения от фенове и звезди, JVN (както са познати на феновете на Queer Eye) допълниха в Twitter, че сватбата се е състояла в задния двор на къща, която са наели през лятото със социално дистанцирано длъжностно лице и фотограф докато родителите им гледали по FaceTime. "Обичам си моя Mark и сме много щастливи да споделим новината" допълниха те.

Jonathan споделиха още серия Instagram снимки на двамата, за да разкрият още подробности от мистериозната любов и церемонията. 

Честито на младоженците!

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram още новини.

Прочетете още