TikTok звездата JoJo Siwa се разкрива и споделя за приятелката си

Коста Каракашян

Снимка: Jojo Siwa / Instagram

Звездата от Dance Moms и TikTok JoJo Siwa наскоро се разкри като куиър и сподели, че "засега иска да запази личния си живот в тайна докато не е готова да го слодели". Тази седмица вече научаваме малко повече за JoJo! 

В интервю с Jimmy Fallon в The Tonight Show, младата певица и танцьорка разказа, че разкриването ѝ е станало инцидентно. След като участвала в TikTok видео с групата ЛГБТИ+ танцьори Pride House, в което JoJo изпява текста "now you’re one of us", феновете ѝ в интернет започнали да спекулират.

Бързо след това, тя решила да качи видео пеейки Born This Way на Lady Gaga, за да подкрепи тези фенове, които все още се крият. В този момент вече започнала да коментира със своя екип дали е готова да се разкрие. Малко след това, JoJo качва снимка в Twitter с тениска, която гласи "Best. Gay. Cousin" и текст "братовчедите ми ми подариха нова тениска"

За приятелката си, JoJo споделя "Наистина имам най-невероятната, прекрасна, перфектна и най-красива приятелка в целия свят. Не е нещо, от което да се срамувам, просто не съм го споделила с интернет все още." 

"Разкриването може да бъде нещо много страшно. Разбира се, не всички хора на света биха го приели точно сега, но има толкова много, които биха го приели точно в този момент" споделя още младата певица.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Прочетете още