Дженифър Бенедикшън разговаря откровено със София куиър форум тази вечер

Коста Каракашян

Вълнуващата програма на София куиър форум продължава и тази вечер. След интимното интервю с Мис Бони от март и онлайн дискусията на тема "Традиции и съвременна драг култура", тази вечер ще се запознаем по-отблизо с прекрасната драг кралица Дженифър Бенедикшън.

Дженифър е една от най-активните и успешни драг кралици в последните 10 години. Била е резидент в програмата на най-популярните микс и гей клубове в страната, пърформър в няколко издания на София Прайд и носителка на короната в редица конкуси за драг кралици. Създател и организатор е на Benediction Drag Race, чието трето издание подкрепяме с партньорство тази година и очакваме с голямо нетърпение.

В интвервюто си, Дженифър ще разкаже за пътя си на кралица, тежестта на короната, вдъхновенията, колегите и за Benediction Drag Race

Гледайте YouTube премиерата на интервюто тази вечер в 20ч. тук и в онлайн архива на София куиър форум:

Това издание на София куиър форум е подкрепено по програма Публики на Национален фонд Култура и е в сътрудничество в галерия Структура. Тук можете да си припомните досегашните интервюта с Мис Бони и Елза Парини.

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още