Harry Styles очарова с бродуейски танци в новото си видео

Коста Каракашян

Снимка: Harry Styles / Treat People with Kindness

Очарователният нов сингъл на Harry Styles се казва "Treat People with Kindness" и определено подкрепяме посланието му като мантра, която всички да следваме през 2021.

Новият сингъл и видеото са изненада от певеца след излизането на втория му албум Fine Line миналата година. "Treat People with Kindness" e послание, което Harry и преди е споделял в социални постове и върху тениски и други артикули.

Във видеото участва специален гост, а именно актрисата Phoebe Waller-Bridge, известна със създаването на култовия сериал Fleabag. Цялото видео пресъздава винтидж усещане за холидвуското минало и е решено в черно-бяла палитра. Harry и Phoebe са облечени в бели лъскави костюми и танцуват лека хореография, която се заиграва с типичните мъжки и женски роли по весел начин

Хореографията също е лека и непринудена и достатъчно лесна, че и ние да я научим и да се включим от дивана вкъщи. Пуснете си Treat People with Kidness, за да посрещнете 2021 с малко повече веселие и любов и последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини:

Прочетете още