Бисексуалната певица Halsey разкри бремеността си

Коста Каракашян

Снимка: Halsey / Instagram

Преди няколко дни поп звездата Halsey разкри, че е бременна със забавен Instagram пост с емоджита на бебешка бутилка, дъга и малко дете.

26-годишната певица е открито бисексуална и преди новата година обеща на феновете си, че ще разкрие 5 тайни. Баща на детето ѝ е сценариста и филмов продуцент Alev Aydin, който тя тагна в социалните мрежи. Под новината, той коментира: "Сърцето ми е толкова пълно, обичам те", а Halsey отговори: "И аз те обичам! И вече обичам и този малък човек!" 

По-късно в Twitter певицата допълни с думите "my rainbow", които се превежда като "бебе на дъгата" - описание, което се използва за дете, което е заченато след спонтанен аборт. 

Halsey открито говори за сексуалната си ориентация още от първия си албум BADLANDS от 2015 година. В речта си за наградата Outstanding Music Artist на GLAAD, тя сподели: "Аз съм млада бисексуална жена и прекарах голяма част от живота си опитвайки се да се легитимизирам пред други хора - пред приятелите, семейството и мен самата. Опитвах се да докажа, че това кой обичам и как се чувствам не е просто временно. Не е част от някакво объркване, което ще се промени или което може да бъде манипулирано".

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Прочетете още