Dua Lipa и Angèle превръщат нощните улици на Лондон в дансинг във видеото за Fever

Коста Каракашян

Снимка: Dua Lipa / Youtube

Точно навреме за втория lockdown из Европа, Dua Lipa представи новото си видео в колаборация с белгийската певица Angèle.

Във видеото за Fever двете певици се забавляват и танцуват по улици на Лондон по тъмно. На фона на красивите нощни светлини, те минават през всичките обичайни фази на края на вечерта след парти - junk food, танци по улиците, задълбочен разговор на някоя пейка и, разбира се, забележка от непознати да бъдат по-тихи.

Двете певици споделят пред френския вестник 20 minutes, че видето, режисирано от We Are From L.A, “е една утопия, която показва две млади жени по улиците, забавлявайки се без да става на въпрос.”

Във клипа присъстват само жени в роли и професии, в които не сме свикнали да ги виждаме. “Да бъдеш заобиколена само от жени те кара да се чувстваш в по-голяма безопасност, особено през нощта. Нещата са много по-прости и безгрижни, защото не трябва да се притесняваш от други неща” допълват те.

Предстоящите концерти на Dua Lipa минават онлайн и тя ни очаква на 27 ноември във виртуалния Studio 2054 - концерт, който ще обедини танцьори, акробати, диско шоу и гост-изпълнители и ще бъде излъчван онлайн по света. Там, двете с Angèle също ще изпълнят Fever на живо.

Прочетете още