DJ Bunny се завръща в София с техно партито HARDER

Снимки: HARDER

След последното успешно парти в София, queer техно вечерта HARDER отново се завръща. Организаторът Bunny започва динамичните партита първо в Берлин, но постепенно разширява кръгозора си към Букурещ и София, за да създаде едно безопасно пространство за ЛГБТИ+ общността тук. Партитата му са отворени за всеки: "Каквато и възраст, пол или сексуалност си, нека да се съберем заедно, за да изразим любовта си към техно музиката, защото музиката няма граници". "Не толерираме никаква дискриминация или фобия. Ако имате неприятна ситуация с някого на партито, можете да информирате някои от клуба веднага. "Не" означава "не" и съгласието е секси" гласи Facebook събитието за HARDER.

Традиционният дрескодът на партитата далеч не е традиционен. Препоръчват се спортни/секси/crazy/kinky тоалети, като организаторите призовават всеки да се осмели да се оттърси от ежедневните дрехи и да се забавлява. Регламентът на партитата не позволява снимки и видеа, за да могат всички посетители да се почувстват максимално комфортно.

Другите DJ-и, които ще се погрижат за вечерта заедно с Bunny са Dragos Ștefanescu, Thomas Rob и FAUST. HARDER е на 6-ти ноември в FABRICA 126. 

Прочетете още