Bridgerton обещава клюки, предателство и секс по време на Регенстска Великобритания

Коста Каракашян

Снимка: Netflix/Youtube

Трейлърът на Bridgerton, първият проект на Shonda Rhimes за Netflix, обещава драматична история включваща клюки, предателство и секс по време на Регентския период на Великобритания в началото на XIX век. 

Историята е вдъхновена от едноименната поредица романи на Julia Quinn и разказва за Daphne Bridgeton (Phoebe Dynevor), най-голямата дъщеря на влиятелното семейство Bridgeton, която се подготвя за стратегически брак по сметка. След като по-големият и брат Anthony (Jonathan Bailey) отхвърля един по един всички кандидати за нейната ръка, нейната недостъпност става повод за подигравки в скандалната клюкарска рубрика на мистериозната Lady Whistledown, озвучена от великата Julie Andrews.

В картинката влиза и херцогът на Hastings (Regé-Jean Page), който дава повод за ревност и прехвърчане на искри в тази романтична, похотлива и духовита история, която някак напомня и на Gossip Girl. В трейлъра веднага ни прави впечатление горещата сцена между по-големия брат и друг непознат мъж, както и разнообразния и инклузивен кастинг. 

Другите актьори в поредицата са Golda Rosheuvel, Luke Newton, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter и Harriet Cains.

Премиерата на Bridgerton в българския Netflix е на 25 декември. 

Прочетете още