Бразилското драг риалити A Queen is Born излиза днес в Netflix

Снимки: Netflix / Boutique Filmes / Agora Communications

Netflix Бразилия има страхотен повод за гордост, а именно новото драг риалити A Queen is Born. Предаването е първото бразилско риалити предаване създадено специално за Netflix и в главните роли са звездните драг кралици Gloria Groove и Alexia Twister. Във всеки епизод, двете водещи-кръстници ще се запознават с начинаещи драг кралици и крале, които ще се доверят на двете дами да развият и подчертаят най-силните им страни в един драг makeover.

Netflix обещават вдъхновяващо шоу, което разказва за "свобода, мечти, които се сбъдват, диалог, толерантност, забавление и зашеметяващи пърформънси". Двете драг кралици звезди ще споделят своите съвети за грима, костюмите, стойката, гласа и хореографията, които са ключови за успеха на една кралица. Разбира се, предаването цели да е повече от платформа за изкуството на драга. То също ще покаже колко е важно да приемаме себе си. 

Всеки епизод ще включва и разговори със семействата и приятелите на участниците, които не винаги разбират желанието им да се занимават с драг. Очакват се шест епизода по 40 минути.

Пригответе си салфетки и внимавайте да не си размажете спиралата! 

A Queen is Born е в Netflix от 11 ноември. Гледайте трейлъра тук:

Прочетете още