Benediction Drag Race 2021 е нов, различен и още по-зрелищен

Коста Каракашян

Снимки: Benediction Drag Race 2021 / Facebook

Вълнуваме се да споделим, че Benediction Drag Race се завръща за трета поредна година като една от най-значимите платформи за изява на родната драг сцена. За всички фенове на драг културата в България, амбициозният и изключително забавен конкурс на Jennifer Benediction не е за пропускане.

Този път, фокусът е не само върху забавлението, а и върху подготовката на следващото поколение млади артистични таланти. Одобрените в предварителните кръгове участници ще работят с коафьори, гримьори, стилисти, хореографи и специалисти по сценично поведение, за да се подготвят за зрелищния финал.

В изкуството на драга е изключително важно да не спират да се развиват уменията. нямаме търпение да се запознаем както с участниците, така и с експертите! Екипът на Benediction Drag Race споделя: "Допълнителните непредвидени обстоятелства за нас се превърнаха в страхотна възможност в първия удобен момент да ви представим нов, различен Drag Race".

Трескавата подготовка за Benediction Drag Race 2021 вече започна. Ексклузивен организатор е Vault The Next Level и, разбира се, конкурсът ще включва и звездно жури.

Като медиен партньор на събитието, ще ви разкажем всичко за участниците и подготовката им съвсем скоро.

Гледайте специалния поздрав на Jennifer Benediction, Pina LaPutana и победителката от миналогодишния конкурс Avra Delano по случай 2-ри февруари и старта на Benediction Drag Race 2021 тук:

Benediction Drag Race 2021

Честит празник, петленца! ???? За жалост тази година няма да успеем да посрещнем подобаващо светлата дата 2-ри февруари ????, но ние имаме подарък за вас! Конкурсът ???? Benediction Drag Race се завръща по-мащабен от всякога! Трескавата подготовка ???? вече започна като ви очакват още много изненади. А за да не пропуснете нито един детайл от този процес, преминаващ през тонове звезден прах, пайети и тежък сценичен грим, търсете още новини за конкурса във Facebook, Instagram и Tik Tok, както и в страниците на официалните ни медийни партньори HUGE и Out.bg. Ексклузивен организатор на Benediction Drag Race 2021 е VAULT - най-добрата платформа за алтернативно парти забавление в България.

Posted by Benediction Drag Race 2020 on Tuesday, February 2, 2021

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Прочетете още