Being of Influence e безплатен уъркшоп за куиър личностно развитие

Коста Каракашян

Снимка: We Create Space

Being of Influence е безплатен семинар за ЛГБТИ+ хора, които искат да окажат по-голямо влияние върху света. Семинарът е част от безплатната програма на We Create Space, неправителствена организация, която цели да създаде общност от куиър лидери, които вдъхновяват и стимулират положителната промяна в света чрез приоритизиране на автентичността, състраданието и почтеността.

Being of Influence e тричасов онлайн семинар, който ще представи процеси и инструменти за определяне на целите ни като куиър лидери, като в същото време ще обърне внимание как да пазим собственото си здраве. Организаторите споделят: "Ще започнем да проучваме как да уважавате ангажиментите си да служите на другите и на своята общност, като същевременно не забравяте собствените си основни нужди и ценности."

Семинарът се организира от основателя на We Create Space Michael Edward Stephens, координатора на преживявания Maylis Djikalou и ръководителите Zach AmesUz Afzal и гост-говорителката Yasmin Benoit, която е британски модел и активист на асексуалното общество.

Семинарът е онлайн утре между 17-20 ч. българско време. Линкът за записване и допълнителна информация за следващите семинари на We Create Space ще намерите тук.

Последвайте ни в Facebook и Instagram за още новини и споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още