Алек Сандър сбъдва всичките ни бисексуални фантазии в MYM (Me, You and the Moon)

Коста Каракашян

Снимка: Алек Сандър

По-рано тази пролет се срещнахме с Алек Сандър на дигиталната ни корица за месец април, където си поговорихме за разчупването на нормите на мъжествеността и свободата да съществуваш без етикети. Днес се наслаждаваме на видеото към новия му сингъл, MYM (Me You and the Moon), което представя Алек в нежните прегръдки на разнообразна компания мъже и жени модели от България и САЩ.

Me You and the Moon е романтичен сингъл за лятото, прегръдките и секси докосванията, а видеото е вдъхновено от модните едиторъли и древногръцката богиня Афродита. Новото летно видео е снимано в София и LA, а режисьор и оператор е Dove Shore, известен с работата си по корици на Harper's Bazaar и Esquire. Най-наблюдателните от вас ще открият и едно добре познато кимоно във видеото.

В интервюто си пред Дилян Ценов, Алек ни сподели: "Искам да спра тази наша склонност да слагаме всички хора в рамки. Сякаш ако изглеждаш по определен начин, си гей, ако изглеждаш по друг, си хетеро. Какви са тези рамки? Повечето хора не пасват в нито една рамка. За мен всички ние сме толкова многопластови, и колкото по-млади се освободим от тези лимити, толкова по-бързо ще намерим общото помежду ни. Хората ще могат да се фокусират върху истинските неща, а не върху стереотипите."

В коментар под Youtube премиерата, той допълва: "Точно толкова гей или хетеро съм колкото това видео".

Чуйте MYM (Me, You and the Moon) тук:

Последвайте ни в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg.

Прочетете още