Aaron Taylor-Johnson съблазнява с танци в новото видео на Rhye

Коста Каракашян

Снимка: Rhye - Black Rain / Youtube

Black Rain e новото видео на мистериозния музикален проект Rhye. За наше щастие, цялото видео може да бъде обобщено в едно изречение: Aaron Taylor-Johnson гол до кръста съблазнява с танци цели четири минути.

За видеото, снимано по време на първата карантина, можем да благодарим на режисьорката Sam Taylor-Johnson, която е и съпруга на Aaron. Новото видео перфектно подхожда на обичайната секси естетика на Rhye, но вместо цяла група танцуващи тела, този път се фокусираме единствено върху движенията на Aaron. На приглушен фон с няколко фенера виждаме един танц, който е едновременно абстрактен и забавен.

Rhye започва като музикален проект между канадския изпълнител Milosh (Michael Milosh) и датския музикант Robin Hannibal, които издават първото EP заедно. Дълго време остава мистерия кой всъщност е Rhye, като много от феновете смятат, че изпълнителката всъщност е жена. След време, двамата се разделят и Milosh продължава сам да движи проекта с помощта на музиканти за живите изпълнения. През 2018 излиза втория албум наречен Blood.

Новият сингъл Black Rain напомня за диско вълната на 80-те, но през една опушена призма. За автентичността на епохата допринасят мустакът и дългата коса на Aaron Taylor-Johnson във клипа. 

След нова година, Rhye ще представят новия си албум наречен Home на 22 януари. Очаквайте ревюто ни и гледайте Black Rain тук:

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram.

Прочетете още