9 секс пози за гей първокласници

Снимка: christian buehner / Unsplash

Децата не идват на този свят с наръчник с инструкции.  Същото важи и за секса. Всеки тип секс. В началото винаги е неловко, притеснително, даже стресиращо. А да не говорим, че като ти е за първи път, направо се чувстваш като пате в кълчища. Важното е да си повтаряш обаче, че съвршенството идва с практиката. Даже Моцарт е трябвало да се упражнява усърдно с цигулаката преди да се превърне във виртуоз, макар и едва на 5-годишна възраст!

Когато говорим за аматьори в гей секса, не е необходимо да гледате по цял ден гей порно или да търсите да си изтеглите гей версия на “Кама сутра”, за да се научите как се прави. Ние обаче сме тук, за да ви открехнем на някои техники, които са подходящи за начинаещи, и които не изискват кой знае какво майсторство или гъвкавост, както е при позите за напреднали.

Фелацио

Профаните в занаята биха ви казали, че фелациото не е кой знае каква философия. Това обаче са глупости, понеже ако му хванеш ца̀ката, оралният секс може да се превърне в произведение на любовното изкуство.

Шефският стол

Това е чудесна позиция за начинаещия, защото може да се случи буквално навсякъде - дори в склад с палета и щайги. Партньорът ви сяда на ръба на легло, на диван (или на щайга!), а вие коленичите пред него така, че лицето ви да е на едно ниво с гениталиите му. По този начин избягвате неудобството да навеждате главата си назад и да напрягате прекалено много вратните си мускули. А ако сте в позицията на активния, може и наистина да се почувствате като началник за няколко минути. NB! Освен ако не коленичите върху меча кожа, непременно си подложете нещо меко под коленете!

69

"69" е класика. Предимството на тази позиция е, че партньорите взаимно си доставят удоволствие и никой не се чувства прецакан. Ако сте с по-тренирана физика, бихте могли да разнообразите позата като вкарвате с тласкащи движения пениса си в устата на партньора, докато правите лицеви опори. It’s fun!

Покланящият се партньор

Това може да звучи като секс поза, предпочитана от представители на английския кралски двор, но всъщност е приятна и лесна за изпълнение и вкъщи. Тази техника изисква да легнете или по корем, или по гръб, а партньорът ви да застане пред вас като гениталите му са на нивото на главата ви. Докато вие обгрижвате с уста члена му, той се навежда напред (все едно се покланя!) и на свой ред стимулира пениса ви с ръка или ануса ви с пръсти - в зависимост от избраната от вас позиция.

Анилингус (риминг)

Докато още сме на орална тема, да поговорим и за задните части. Като първолаци в секса сигурно се чудите защо, за Бога, на хората ще им се иска някой да пъха език в ануса им. Заради чисто биологичната му функция, напълно разбираемо е защо анилингусът предизвиква смущение и неохота у тези, които още не са го пробвали. Истината е обаче такава, че, ако се подходи правилно, този вид сексуална практика е дълбоко удовлетворяваща.

Задна прашка

Римингът на "Задна прашка" е абсолютен евъргрийн. Ако вие сте в активната роля, пробвайте мултитаскинг: докато лижете или пъхате езика си в ануса, се заиграйте с тестисите - нежно или по-грубо в зависиомост от предпочитанията на партньора. Ефектът е гарантиран, а той ви ще остане толкова доволен, че след секса не само, че няма да ви ghost-не, но и ще ви купи Dior Sauvage.

Страничният риминг

"Страничният риминг" е лесен за изпълнение дори от хора със сецнат кръст, защото дори не се налага да заставате в типичната за анален секс "кучешка" поза. Както подсказва името, пасивният лежи на едната си страна, леко повдигнал крак, за да улесни достъпа на партньора си до сакралния му отвор. Позата е добра и за мързеливци!

Анални секс пози

Булдогът

"Булдогът" е може би най-подходящата поза за тези, които за сефте ще правят анален секс. Вместо да стои на четири крака, пасивният лежи по корем като е поставил възглавница под таза си, осигурявайки по този начин добър ъгъл за по-лесна и безболезнена пенетрация.

Каубоят

Досега вероятно сте си мислили, че това е трудно приспособима поза за гей секс, понеже в класическия си вариант жената "язди" партньора си. Добри и ентусиазирани ездачи обаче се срещат и в гей средите. Освен с лице към партньора, "Каубоят" може да се изпълнява и по още няколко начина: с гръб към партньора като пасивният е този, който извършва движенията; в азиатски стил, при който пасивният пак е с гръб, обаче по време на акта партньорът отдолу е този, който извършва тласъците; и за "гимнастици" - пасивният е с лице към партньора, а краката му са широко разтворени в шпагат.

Танц в скута

Ако изберете “Танц в скута” и сте пасивният, ще трябва да го изиграте като танцьорка-съблазнителка в стриптийз клуб. Техниката е проста: просто сядате върху еректиралия член на партньора си с гръб към него и започвате въртеливи движения с таза. Гледайте да имате опора под краката си, защото така ще можете по лесно да се движите върху скута му и да създавате ритъма.

Дълбокото потапяне

Aко дотук сте опитали всички горни пози и не сте изпитали затруднения, а само страхотни оргазми, като за финал ви предлагаме още една, като за напреднали. При "Дълбокото потапяне" пасивният поставя краката си зад главата в йогистката поза "Халасана", известна още като "рало".  Въпреки че по време на акта може за малко да отпусне краката си върху рамената на партньора си, все пак позата си остава доста трудна за изпълнение. Затова ви съветваме да не я правите, ако не сте разгрели добре преди това, за да не свършите в спешното. Но както е казал народът "No pain, no gain", или по нашенски: "Сухо дупе риба не яде."

Очаквайте следващата част на поредицата "9 пози".

Последвайте Out.bg в Facebook и Instagram за още новини.

Споделете вашите новини и истории на spillthetea@out.bg

Прочетете още